5 tips om je haar sneller te laten groeien

Er bestaan heel wat tips en middeltjes om je haar sneller te laten groeien, wij verzamelden voor jouw de 5 best werkende tips voor mooier en langer haar.

1. Laat je haar vaker knippen

haar-sneller-laten-groeien

Je haar sneller laten groeien door het vaker te knippen, kan dat wel? Het lijkt een mythe, maar het is wel degelijk een feit dat je haar vaker laten knippen wel degelijk helpt. Als je haar bijvoorbeeld droog is, krijg je heel makkelijk gespleten haarpunten, deze uiteinden zullen dan zeer makkelijk afbreken en je haar nog korter gaan maken en verder gaan splitsen, waardoor het terug nog verder kan gaan afbreken. Als je je haar regelmatig een klein beetje laat bijknippen, dan haalt een goeie kapper die gespleten haarpunten eruit, en heeft je haar geen kans meer om af te breken, waardoor het toch sneller lang kan worden.

2. Drink veel water

Water is niet alleen goed voor bloemen en bomen, maar het is ook perfect om de haar groei te stimuleren. Het zorgt ervoor dat je haar sterker zal worden en sterker haar dat groeit sneller. Drink dus veel water, het is naast goed voor je haar ook goed voor de rest van je lichaam.

3. Biergist

Biergist zit vol met aminozuren, minerale zouten en vitaminen. Het is natuurlijk product boordevol voedingselementen die de haar groei bevorderen. Daarnaast zorgt het ook voor sterkere nagels.

4. Vitamine B

Vitamine B zit in de meeste haar groei stimulerende middelen. Het vitamine B complex heeft heel wat functies binnen ons lichaam en zorgt er onder andere ook voor dat ons haar sneller gaat groeien. Het zal haaruitval helpen verminderen of zelf laten verdwijnen.

5. Huid, Haar en Nagel supplementen

Wil je je haar sneller laten groeien, maar krijg je niet voldoende essentiële stoffen binnen via je voeding, dan zijn er toch heel wat producten beschikbaar die je haar groei een extra boost geven.

Onze lezers vonden dit de beste producten om hun haar sneller te laten groeien:

[products ids=”6490,4561″]

Berichten gemaakt 33

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven