Vitamine B complex

Het vitamine B complex is een groep van vitamines met dezelfde werking. Ze zorgen allemaal voor de stofwisseling in ons lichaam. De B vitamines spelen een zeer belangrijke rol in bijna alle delen van het lichaam. Bij een vitaminegebrek kan dit tekort aangevuld worden met een vitamine B complex.

Een vitamine B gebrek heeft schadelijke gevolgen voor de huid en het zenuwstelsel, het kan je bovendien futteloos laten voelen.

Een gebrek aan vitamine B kan verschillende oorzaken hebben. Eén ervan is een onevenwichtige voeding, dit kan voorkomen bij bepaalde diëten, maar ook vegetariërs die geen vlees en/of vis eten, kunnen een gebrek krijgen. Ook vrouwen die zwanger zijn hebben extra foliumzuur (vitamine B11) nodig. Zwangere vrouwen die last hebben van braken, die nemen minder voedsel op en kunnen op die manier ook een tekort aan vitamines binnen krijgen.

Deze tekorten kunnen opgelost worden door het nemen van een vitamine B complex supplement, deze bestaat uit de volgende vitamines:

Op fitforme.be kan je een evenwichtig vitamine B complex bestellen, het geeft je extra energie bij vermoeidheid en zorgt voor een gezonde huid, mooi haar en sterke nagels.

Deze Belgische shop geeft zeer voordelige leveringskosten bij bestellingen vanaf €30, en ze leveren snel, als je voor 17u besteld versturen ze het voedingssupplement nog dezelfde dag.

Bestel het vitamine B complex bij fitforme »

Berichten gemaakt 33

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven